Vouchers Circulaire Economie beschikbaar

Nederland is op weg naar een circulaire economie. Ondernemers met visie zien hierin een kans. Maar het vormt ook zeker een uitdaging. Het betekent dat u uw producten en diensten zodanig moet ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen dat afval niet meer bestaat en dat grondstoffen zo vaak en zo lang mogelijk steeds worden hergebruikt. Dit vergt nieuwe kennis en vaardigheden en vooral een nieuwe manier van denken en doen. Wij willen u daar graag bij helpen. Wij gaan u niet vertellen hoe u moet ondernemen. Dat weet u als geen ander. We willen u wel uitdagen om uw ondernemerschap meer toekomstgericht te maken. En u daarbij helpen door het aanbieden van een voucher.

U mag deze voucher gebruiken om u of een personeelslid een cursus te laten volgen, een bedrijfsscan te laten uitvoeren, een advies op maat te krijgen of om u aan te sluiten bij een netwerk van collega-ondernemers, dat bepaalt u helemaal zelf. Wij kopen vervolgens het door uw gekozen product of dienst in en u ontvangt een subsidie van 90% op de kosten tot een maximum van € 1.000.

In deze folder leest u meer over hoe u een voucher kunt aanvragen en wat de voorwaarden zijn. Of neem contact op met het secretariaat.