Meld je aan voor het Stop & Go event, 17 april

Stop …

Vorig jaar vierden we samen met de rest van de provincie het 20-jarig jubileum. Op maandagmiddag 17 april 2023, vanaf 14.00 – 16.30 uur organiseren we ons eigen feestje: we sluiten dan officieel ons huidige programma af. Locatie: Restaurant en evenementenlocatie ‘De Dyck’, Woubrugge.

Uiteraard spelen de 20 prachtprojecten die in deze periode vanuit ons programma steun hebben ontvangen, de hoofdrol.

Zoals hiervoor al gemeld, wordt tijdens het event bekend gemaakt welk project de winnaar wordt van de Publieksprijs. Verder wordt het 1e exemplaar uitgereikt van ons projectenboek. Er ligt voor elke deelnemer een exemplaar klaar. Als klap op de vuurpijl gaat ook de compilatievideo van ons programma in premiére. 

Laurent Van Depoele, emiritus-hoogleraar International and European Studies aan de KU Leuven (België) was eind jaren ’80 van de vorige eeuw een van de grondleggers van de LEADER-methode. Hij heeft zich bereid verklaard om in een korte Masterclass ons het oorspronkelijke gedachtengoed, dat de basis van het LEADER-programma heeft gevormd, uit de doeken te doen. Deze stap terug in de tijd vormt de perfecte aanloop om het aansluitend met elkaar te hebben over de nieuwe periode.

& Go

LEADER gaat door! Inmiddels zijn er al twee gebiedsbijeenkomsten geweest en de derde staat gepland voor 9 maart. Doel is om tot een nieuw plan te komen, waarmee we voor de periode 2023-2027 met geld van de Europese Unie en de provincie, weer een groot aantal lokale intiatieven kunnen ondersteunen. Initiatieven die ieder voor zich en samen bijdragen aan de sociaaleconomische versterking van het landelijk gebied in de regio. Tijdens het event op 17 april zal het concept-plan worden gepresenteerd.

Meer dan genoeg redenen om naar dit bijzondere event op een unieke locatie te komen. Aanmelden kan van nu