Maak van je wereldidee een lokaal succesproduct

LEADER Holland Rijnland start Innovatietraject ‘Dieetproducten voor de gezondheidszorg’.

In de gezondheidszorg is behoefte aan nieuwe en lekkere dieetproducten. Als patiënten goed en gezond kunnen eten, draagt dit bij aan een voorspoedig herstel. Wij denken dat hier een kans ligt voor lokale agrarische ondernemers en voedselproducenten om met lokale producten een smaakvol dieetproduct te ontwikkelen.  

Ben jij zo’n agrarisch ondernemer of voedselproducent die misschien al een tijdje rondloopt met ideeën voor een nieuw product en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor dit innovatietraject. In het innovatietraject ga je met hulp van andere food professionals – diëtisten, voedingstechnologen, (ziekenhuis)koks, voedselondernemers, productinkopers, productontwikkelaars, studenten patiënten(organisatie) – of anderszins betrokkenen bij voedselproductie jouw idee verder vormgeven, zodat het aan de behoefte van de markt voldoet en een grotere kans op succes heeft. Het beste idee kan rekenen op ondersteuning van LEADER en/of LTO om jouw product daadwerkelijk in de markt te zetten. 

Het innovatietraject zal worden begeleid door Naomi Jansen, Food Designer van de Voedselapotheek. Het traject bestaat uit 2 bijeenkomsten, namelijk op 20 januari en 17 februari 2020 van 13.30-16.15 uur. 

Deelname is gratis

Klik HIER voor meer informatie voor agrarische en andere voedselproducenten

Klik HIER voor meer informatie voor andere food professionals

Neem voor meer informatie contact op met Carla Glorie, carlaglorie@ziggo.nl
U kunt zich ook HIER direct aanmelden