Innovatiecafé “Voedselbossen, eetnatuur of sociale tuin” levert nieuw netwerk op

Tijdens de bijeenkomst kregen nieuwe initiatieven de gelegenheid om zichzelf te presenteren en vertelden ‘oude’ initiatieven hoe het hen sinds vorig jaar is vergaan. Het verslag van de bijeenkomst is inmiddels beschikbaar. Van de bijeenkomst is ook een kort video-verslag gemaakt door de start up Social Road

Na de succesvolle bijeenkomst vorig jaar in Oudewater organiseerden de LEADER gebieden Holland Rijnland en Weidse Veenweiden op 2 april een vervolgbijeenkomst Zo’n 40 vertegenwoordigers van initiatieven, gemeenten en andere geïnteresseerden verzamelden zich op de mooie, biologische Boerderij Buitenverwachting van de familie van Rijn. 


Er bleek onder de aanwezige initiatieven duidelijk interesse te zijn om ook na het Innovatiecafé met elkaar in contact te blijven, b.v. door het opzetten van een regionaal netwerk. Afgesproken werd om op korte termijn een derder bijeenkomst te organiseren om met elkaar door te praten over het hoe, wat en wie van het netwerk.

De bijeenkomst maakt onderdeel uit van een serie innovatiecafés georganiseerd door het netwerk Groene Hart Werkt! Onderstaande partijen zijn partner in dit netwerk.