Expeditie LEADER trapt af met het thema Circulaire economie

Dit jaar ronden we ons programma ‘Op weg naar een Healthy Region’ af. In de afgelopen jaren hebben we vele prachtige en inspirerende initiatieven ondersteund. Een tiental daarvan had betrekking op thema Circulaire economie: spannende, innovatieve projecten van gedreven en inspirerende ondernemers. 

We willen samen met hen een tussenbalans opmaken: wat hebben zij en wij geleerd? Hoe kunnen collega-ondernemers en instanties hier hun voordeel mee doen? Hoe maken we de volgende stap op weg naar een volledig circulaire economie in 2050?

We nodigen iedereen die in het thema is geïnteresseerd om deelgenoot te worden van deze ontdekkingstocht. We doen dit in de prachtige setting van de Proeftuin van Holland in Boskoop, locatie van een van de eerste circulaire projecten die we vanuit ons LEADER-programma hebben ondersteund. Het programma op 21 april start om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) en eindigt om 16.00 uur. Voor wie wil, is er tijdens de nazit gelegenheid om met elkaar informeel door te praten.

Datum: 21 april

Tijd: 13.30 – 16.00 uur

Locatie: Buck Bar-Restaurant, Proeftuin van Holland, Rijneveld 153, Boskoop

Vanwege het beperkte aantal plaatsen, is aanmelden vooraf vereist.
U kunt zich aanmelden via de knop hieronder.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Aanmeldknop.png